Un diumenge d’exhibicions i afecte per les mascotes a les Borges

La VI edició de la Fira de Mascotes de les Borges va emocionar petits i grans aquest diumenge, 7 d’octubre, a l’era del Rabasser de la capital garriguenca amb les demostracions i els espectacles protagonitzats per cans. D’altra banda, la fideuà popular organitzada per la Residència l’Onada de les Borges va recaptar fons per la Creu Roja de les Garrigues i per la Marató de TV3.

Una de les activitats que més espectadors va agrupar va ser l’exhibició del poni “Digues mediala”, a càrrec de Caballos Mediala. A més a més, el popular concurs de bellesa canina va reunir fins a una vuitantena de participants de totes les mides, races i colors. El guanyador va ser un gos llop txecoslovac de Mollerusa, propietat de Marc Velasco, de nom “Floki”.

D’altra banda, els nens i nenes van tenir la seva part de protagonisme al llarg de la primera demostració d’agility en què van poder interactuar amb els gossos en funció de les directrius de l’entrenador. 

Al llarg del matí també es van organitzar un taller de perruqueria canina i una xerrada sobre com entendre millor els gats, i aquells que ho van desitjar van poder inscriure la seva mascota al registre censal d’animals de companyia.

Segons els regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, amb la celebració d’aquesta sisena edició queda palès l’èxit de la fira i “es una bona manera de donar a conèixer les empreses del sector a la comarca, a la vegada que s’organitza una activitat lúdica d’allò més popular per gaudir amb la família”.

Per la seva banda, la Residència l’Onada de les Borges va organitzar a la Plaça Europa de la capital garriguenca una fideuà popular amb inflables, cercavila, música i ball, gràcies a la qual es van recaptar fons per la Creu Roja de les Garrigues i per la Marató de TV3.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>