La XXIX Festa de l’Esport de les Borges premia el FC Borges i al DKV Borges Vall com a millors equips

La XXIX Festa de l’Esport de les Borges Blanques celebrada aquest dissabte, 14 d’abril, ha premiat com a millors esportistes de l’any 2017 al primer equip del Futbol Club Borges i al DKV Borges Vall. El FC Borges ha estat reconegut pels seus primers 100 anys d’història, per haver quedat campió de la Copa Catalunya amateur o de la lliga de la 2a Divisió Catalana; i els integrants de l’equip de la màxima categoria estatal de Tennis Taula per haver quedat campió de la Copa del Rei 2017.

La gala esportiva ha reunit més de 300 persones al Pavelló de l’Oli de la capital garriguenca i ha comptat, entre altres, amb l’assistència d’Anna Tarrés, diputada al Parlament per Junts per Catalunya i exseleccionadora espanyola de natació sincronitzada; Joan Segura, Representant Territorial de l’Esport a Lleida; Paco Cerdà, diputat provincial; i l’alcalde borgenc, Enric Mir.

L’alcalde Enric Mir ha volgut destacar que “aquest any 2017 ha estat màgic per a l’esport borgenc, amb el centenari, la Copa Catalunya i l’ascens a 1a Catalana a nivell futbolístic, la Copa del Rei pel nostre Tennis Taula i com ho demostren les 56 mencions especials individuals i col·lectives, pels nombrosos èxits assolits”.

En aquest sentit, cal destacar que a banda dels premis esmentats, en el transcurs de l’acte també s’ha reconegut amb mencions especials pels mèrits obtinguts a diferents esportistes del Gimnàs Borges, Futbol Club Borges, Club Ciclista Ateneu Garriguenc, Club Escola Comarcal de Futbol les Garrigues, Club Tennis Taula Borges, Club Patí Borges, Club Bitlles Borges, Club Esportiu Open Tennis Borges, Club Bàsquet Borges Garrigues, Futbol Sala Borges, i Club Atlètic Borges.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>