Resultats equips i campionats cap de setmana del CTT Borges

Aquest passat cap de setmana a més de les lligues nacionals i provincials hi va haver competició provincial al centre de tecnificació.

Dissabte es va celebrar el torneig piramidal provincial, d’un total de 28 jugadors les 4 primeres posicions van ser per jugadors del CTT Borges, Cesc Carrera va ser el campió, seguit de Gerard Quintana, Luca Pau Muller i Ivan Madueño.

Diumenge va tenir lloc el piramidal de veterans on Joan Ramon Macià del CTT Borges va ser el guanyador, segon Àlex Carrera del CTT Mollerussa i tercer i quart Miquel Salat i Francesc Solans del CTT Borges.

D’altra banda l’equip del Borges Grup Vall, que havia de disputar el diumenge el partit corresponent a la jornada 16 de la superdivisió, no ha pogut arribar a la població de Cambados (Pontevedra) a causa del retard d’un vol.

És dona la circumstància que Oriol Monzó i Marc Duran es trobaven a la ciutat de Belfast on van disputar un partit de la lliga anglesa en la qual participen aquesta temporada. El vol que els havia de dur fins a Londres per volar fins a Barcelona es va endarrerir una hora i mitja i van perdre l’enllaç amb el vol.

L’oriol i el Marc van provar totes les opcions per tal d’arribar a l’encontre fins i tot van iniciar el viatge amb cotxe fins a París, per creuar el Canal de la Mànega a través del túnel, el Ferry o agafar un vol de París fins a Oporto, però finalment van desistir en comprovar que no arribaven a l’hora de joc.

El CTT Borges ha posat en coneixement tots aquests fets, tant a la federació Espanyola com al club de Cambados, per si hi ha la possibilitat de jugar el partit un altre dia. De no ser així el Borges Grup Vall rebrà una sanció per incompareixença a l’encontre.

Aquest és el primer cop en 13 temporades a superdivisió que el Borges no es presenta en un encontre de lliga.