El CEI de les Borges presenta 16 nous cursos formatius

Per tal de fomentar l’ocupació i l’autoocupació, el Centre d’Empreses Innovadores de les Borges Blanques ha donat a conèixer aquest dilluns els cursos gratuïts que es duran a terme des de l’entitat al llarg d’aquest 2019. La primera càpsula formativa tindrà lloc aquest dijous, 28 de febrer, de 15 a 17 hores, i té per títol “Les 4 armes secretes per fidelitzar i augmentar les vendes”.

En concret, entre febrer i novembre, s’ofereixen al CEI de les Borges Blanques, situat a l’avinguda Francesc Macià, s/n de la capital garriguenca, un total de 16 cursos adreçats a empresaris, emprenedors i persones que interessades en la gestió empresarial.

La formació, organitzada per GLOBALleida, és molt àmplia i treballa aspectes molt diversos com ara quines són les oportunitats financeres i com ha de ser la gestió en una empresa. També forma en innovació, internacionalització i noves tecnologies i treballa les habilitats personals a través de tallers pràctics. En aquest sentit, al llarg de l’any, s’han organitzat cursos sobre conceptes bàsics de gestió de les finances i tresoreria, el 14 de març; comptabilitat, el 9 de maig; eines gratuïtes per a realitzar estudis de mercat; entre altres.

D’altra banda, els dimarts 5 i 19 de març i 2 d’abril, s’han organitzat accions d’orientació professional adreçades a persones que busquen feina de manera activa. Sota la denominació dels Dimarts Feiners, les formacions tracten aspectes com el mindfulness aplicat al dia laboral, com han de ser les presentacions escrites, telefòniques i en persona i quines són les claus per aprendre a parlar en públic.

Així mateix, i per tal de despertar l’esperit emprenedor, els dijous 24 d’octubre i 7 i 14 de novembre, s’han organitzat tallers sobre Instagram per a empreses i també sobre com crear aplicacions mòbil de la pròpia empresa.

Les persones que estiguin interessades en realitzar alguns dels cursos  poden consultar les formacions i realitzar la inscripció a través de la web  https://www.globalleida.org/agenda/ o al telèfon 973 14 28 05.