Les Borges rep la visita de més de 400 persones

Un grup de més de 400 persones provinents de Viladecans han visitat les Borges Blanques aquest dissabte, 23 de febrer, per conèixer de ben a prop la cultura garriguenca. Els convidats han arribat en 8 autocars i han visitat el Centre Històric del municipi i els seus espais més emblemàtics com són l’Espai Macià i l’antic molí de Cal Gineret, també han aprofitat l’estada per visitar diversos productors de l’oli de les Garrigues i tastar el famós or líquid.

Segons ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, la trobada s’emmarca dins de les iniciatives de promoció del turisme del municipi en què destaquen la programació de visites guiades, a més a més de la creació d’una web encarada al foment del turisme i a la promoció i el consum dels productes locals com són l’oli d’oliva verge extra el pa de ronyó.

D’altra banda els carrers del Centre Històric i la Plaça de l’1 d’Octubre han acollit, el mateix dissabte, una nova edició del Mercat d’últimes rebaixes d’hivern. Des de les 9.00 fins a les 14 hores, prop d’una desena de botigues han sortit al carrer per sumar-se a les parades habituals del mercat habitual dels dissabtes i treure a la venda els seus productes de final de temporada a preus molt reduïts.