L’alumnat de 2n de batxillerat i de cicles formatius diu adéu a l’Institut Josep Vallverdú amb una emotiva festa de comiat

El passat divendres, 21 de maig, l’alumnat de 2n de batxillerat i de 2n de cicles formatius de l’Institut Josep Vallverdú va acomiadar el seu pas pel centre amb una emotiva festa que va aplegar tots els integrants d’aquesta promoció.

L’acte, que va estar conduït pel professor Ramon Usall, va comptar amb els parlaments de les autoritats locals, el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Jaume Setó, i de l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir. També van intervenir-hi el president de l’Associació de Famílies del centre, Joan Triquell, i la directora, Núria Sabaté, que s’estrenava en el càrrec en una festa de comiat.

L’únic que es va trobar a faltar va ser la presència dels familiars dels graduats i graduades que, degut a l’aforament limitat de l’acte fruit de la situació pandèmica, van haver de seguir la cerimònia a través de Les Borges TV.

L’acte va comptar amb les actuacions musicals de diversos alumnes de l’Escola de Música de les Garrigues. Inicialment, la Clàudia Caselles i la Clara Capdevila van oferir-nos dues peces musicals, “Yesterday” dels Beatles i “Quan tot s’enlaira” de Txarango, mentre que el quartet d’alumnes de 2n de batxillerat, format per l’Alba Mateu, l’Andreu Piñol, el Xavier Rosinach i l’Ivan Sànchez, va cloure l’acte interpretant dues peces que van ser cantades de forma entusiasta per tot l’alumnat assistent.

Abans, les intervencions de la Dina Rodríguez, en nom de l’alumnat de cicles formatius, i de l’Aina Cester, el Roger Caño, l’Abril Arbós i l’Ivan Sànchez, en nom de l’alumnat de batxillerat, havien posat el toc emotiu a un acte durant el qual també es van lliurar els Premis a treballs de recerca i a crèdits de síntesi Àngel Giné i les Beques a l’excel·lència Carlos Chesa.