L’Institut Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona acull la 1a de les quatre semifinals dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa
Vuit joves de les escoles de cuina de Girona han mostrat el seu talent a la primera semifinal del Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el passat dimarts, 23 de març.
L’Institut Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona ha acollit la primera de les quatre semifinals dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el ‘màster xef’ de les Escoles d’Hostaleria de Catalunya. Josep Lozano, de l’Escola d’Hostaleria de Girona, Ferran Repullo, de l’Institut Olivar Gran de Figueres, i Aleix Omedes, també de l’Escola de Girona, han estat els joves xefs que competiran amb els millors estudiants de Catalunya a la gran final que se celebrarà al maig al Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques.
Aquest és un concurs gastronòmic que es convoca en homenatge al cuiner català i reconegut xef Josep Lladonosa i Giró (1938), en reconeixement a la seva gran tasca de recerca sobre la cultura gastronòmica catalana, que documenta des de l’Edat Mitjana.
El certamen està organitzat per l’Ajuntament de les Borges Blanques, amb l’apadrinament dels Hermanos Torres, la col·laboració del Mercat de la Boqueria de Barcelona, i un conjunt d’empreses i administracions que recolzen activament l’esdeveniment.