Exposició de fotografies del concurs d’Instagram “Les Garrigues en Flor” a l’IEI fins al 26 d’agost

Avui dimecres, 1 d’agost al matí, ha tingut lloc al pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) la inauguració de l’exposició del Concurs d’Instagram Les Garrigues en Flor, organitzat pel Consell Comarcal de les Garrigues amb la col·laboració del col·lectiu Igers Lleida, l’IEI i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Durant l’acte, el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas, ha fet entrega dels premis a les tres guanyadores del concurs de fotografia: @borgenca1958 (Rosa Maria Lombarda), @dolors.pobla (Dolors López Quílez) i @nosprior (Noemí Seró). El premi ha consistit en un lot de productes de la comarca.

En l’acte, Villas ha remarcat la importància d’activitats com aquesta “per incentivar l’autoestima de la gent del territori, així com donar a conèixer la comarca de les Garrigues arreu”. 

L’exposició mostra una selecció de 22 fotografies pujades a Instagram amb l’etiqueta #lesgarriguesenflor2018 i es podrà visitar al pati de l’IEI fins al 26 d’agost de 2018. En total, s’hi han presentat a concurs 202 fotografies, totes elles amb la temàtica de les flors, de les quals el jurat n’ha seleccionat 22 per a ser exposades a l’IEI.

El concurs d’Instagram és una activitat paral·lela emmarcada en la segona edició del concurs Les Garrigues en Flor, dut a terme del 19 de maig al 3 de juny, per embellir amb plantes i flors les cases, places i carrers de la comarca, tot remarcant la riquesa patrimonial i paisatgística de les Garrigues. Es tracta d’una iniciativa que s’inclou dins del pla estratègic comarcal Les Garrigues fent camí, amb l’objectiu d’incentivar l’autoestima dels pobles alhora que els visitants poden descobrir la seva bellesa.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>