Clou la 24a Mostra Gastronòmica de les Garrigues amb 2.000 menús servits

La 24a Mostra Gastronòmica de les Garrigues ha servit enguany 2.000 menús, repetint la xifra rècord assolida en la passada edició, en la qual es van incrementar els menús en un 25%. Aquest dilluns, 17 de desembre, va tenir lloc el sopar de cloenda de la Mostra al restaurant Ca la Margarida de l’Albi.

L’acte de cloenda va estar presidit pel president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas, acompanyat de l’alcaldessa de l’Albi, Anna Feliu, el vicepresident cinquè de la Diputació de Lleida,Enric Mir, i els representants dels restaurants que han participat en la Mostra d’enguany, i va servir per fer balanç de l’edició d’enguany, posar en comú experiències i buscar formes de millorar de cara a l’any vinent. 

En aquest sentit, Villas va felicitar els restaurants participants i va avançar que “comencem ja a treballar en la pròxima Mostra Gastronòmica amb la il·lusió d’arribar als 25 anys i amb novetats que anirem desvetllant més endavant”.

Els nou restaurants que han participat en la Mostra d’enguany en fan una valoració molt positiva, ja que han mantingut els menús servits en la passada edició, tot un èxit de participació. També destaquen la fidelitat de molts dels comensals, que acudeixen any rere any a la cita amb la Mostra.

Durant l’acte, el president del Consell Comarcal va entregar els diplomes als restaurants que han participat en l’edició d’enguany i va agrair-los la seva participació i la promoció que fan de la cuina garriguenca. A més, es van sortejar nou lots de productes de la comarca entre els comensals, un de cada restaurant.

Pròximament es faran públics els guanyadors dels lots dels concursos organitzats a través de Facebook i d’Instagram.

Enguany, els organitzadors de la Mostra han volgut donar un paper protagonista a les guatlles incorporant-les en les elaboracions. A més, com en les edicions anteriors, l’oli d’oliva verge extra ha tingut un paper essencial, ja que és un dels motors econòmics de la zona i que marca el paisatge i territori de la comarca. Per aquest motiu, els primers caps de setmana de la Mostra es regalava una ampolla d’oli de la comarca als comensals que degustaven els menús en algun dels restaurants participants.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>