Teatre i una doble sessió de cinema familiar, les propostes culturals a les Borges

L’Ajuntament de Les Borges Blanques,  en col·laboració amb l’Ajuntament de Juneda, presenten aquest divendres la representació l’obra ‘Mos Maiorum. El costum dels avantpassats’ al Pavelló de l’Oli. D’altra banda, i sense moure’ns del recinte, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de les Borges ha organitzat per aquest dissabte, 9 de febrer, una sessió de cinema familiar.

‘Mos Maiorium. El costum dels avantpassats’ és un espectacle teatral protagonitzat per Ireneu Tranis, Mariona Naudin i Alba Valldaura que aborda, de forma clara i directa, la temàtica de la immigració i, concretament, els casos de la frontera entre Espanya i el Marroc. La representació, que tindrà lloc a les 21 hores, adopta un format inspirat en el documental i la investigació sociològica, però amb una forma artística i poètica en la qual el públic formarà part de l’experiència. L’entrada té un preu de 5 euros.

Per la seva banda, la sessió de cinema familiar del dissabte comptarà amb la projecció de dos films. En concret, a les 17.30 hores s’emetrà ‘Astèrix: el secret de la poció màgica’ i, a les a les 19.45 hores, es projectarà El Regreso de Mary Poppins’. Cada projecció té un preu de 4 euros i estan obertes a tots els públics.

Així mateix, demà divendres, a la Biblioteca Marquès d’Olivart es realitzarà un taller de disfresses dirigit als infants de P5, 1r, 2n i 3r. El taller anirà a càrrec de Maria Balcells i Júlia Mas i els menuts poden portar les seves pròpies disfresses. Durant aquest febrer la biblioteca acull al vestíbul una exposició variada al voltant del Carnestoltes amb contes, llibres i revistes per a fer disfresses.