La Festa Major de les Borges 2018 ja té cartell guanyador

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha fet públic el cartell que presidirà els actes de la Festa Major 2018, que tindrà lloc durant els dies 31 d’agost, 1, 2, 3 i 4 de setembre.

El cartell guanyador ha estat escollit per un jurat presidit per l’alcalde del consistori, Enric Mir, la primera tinent d’alcalde, Núria Palau, el issenyador borgenc Jordi Calvís, l’impressor Jaume Claret i l’Àlex López, membre de la Comissió de Festes.

El disseny seleccionat és obra de David Fernández, un estudiant de batxillerat d’Alcarràs que per a realitzar-lo s’ha inspirat “en la quotidianitat de la vida d’un poble”. En aquesta línia, el cartell mostra una balconada negra amb dues jardineres plenes de flors de colors. Així mateix, la creació també fa referència als porxos de la plaça 1 d’octubre, un dels espais emblemàtics del municipi de les Borges Blanques.

El guardonat rebrà un premi de 200 euros i el cartell s’exposarà arreu de la ciutat i voltants els dies previs a la Festa.

Per la seva banda, amb el lema “Dissenya el teu propi Capgròs”, la regidoria de Cultura de les Borges Blanques ha posat en marxa una campanya dirigida a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys per a animar-los a  participar en la cercavila de la Festa Major.

Per a fer-ho, tots els nens i nenes que creïn el seu propi capgròs amb una capsa de cartró, podran participar a l’acte que es durà a terme l’1 de setembre davant de l’ajuntament durant la traca.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>