L’Ajuntament de les Borges s’adhereix a la vaga general del 21 de febrer

La primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de les Borges, Núria Palau, ha anunciat aquest dimarts la decisió del consistori de la capital de les Garrigues d’adherir-se a la vaga general convocada pel pròxim dijous 21 de febrer.

Durant tot el dia el consistori i tots els serveis municipals romandran tancats de cara al públic en protesta pel procés judicial contra els presos polítics catalans. El personal que no vulgui secundar l’aturada treballarà a porta tancada.

Per tant,  aquest dijous romandran tancades les dependències municipals com ara l’Espai Macià, la Biblioteca Municipal, el Centre Obert, l’Oficina Jove, els pavellons municipals i també Les Borges TV, entre altres. Així mateix, la Llar d’Infants Municipal Joan XXIII i la Policia Local compliran els serveis mínims.

La mobilització ha estat convocada per la Intersindical-CSC amb el suport d’entitats sobiranistes de la societat civil i partits polítics en defensa dels drets socials i laborals i contra un judici que consideren polític i que no compta amb les mínimes garanties democràtiques.