El Consell Comarcal dona suport a la creació de vuit projectes empresarials vinculats a la cadena de valor de l’oli

Aquest dijous, 29 de novembre a les 19.00 hores, el Consell Comarcal de les Garrigues ha acollit l’acte de cloenda dels seminaris d’innovació i creativitat per a nous models de negoci basats en la cadena de valor de l’oli i s’han presentat vuit nous projectes empresarials vinculats a la cadena de valor de l’oli tutoritzats en el marc del projecte innovador i experimental “Potenciació de la cadena de valor de l’oli per generar innovació econòmica intersectorial a les Garrigues i al Segrià Sec”, liderat pel Consell Comarcal de les Garrigues, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Segrià, i amb l’impuls de l’Associació pel Foment del Turisme de les Garrigues. El projecte està finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

La benvinguda institucional ha anat a càrrec del president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas, i la presidenta del Consell Comarcal del Segrià, Maria José Invernón. 

Durant l’acte de cloenda, també s’ha fet balanç del projecte innovador “Potenciació de la cadena de valor de l’oli per generar innovació econòmica intersectorial a les Garrigues i al Segrià Sec”, a càrrec del coordinador del projecte, Adrià Dalmau, i Núria Alamon de Raiels Iniciatives que arrelen. 

La cloenda de l’acte ha anat a càrrec d’Isidre Pinyol, coordinador del Pla estratègic territorial de les Garrigues 2015-2025. Foment del desenvolupament econòmic local i l’ocupació.

En el marc del projecte innovador “Potenciació de la cadena de valor de l’oli per generar innovació econòmica intersectorial a les Garrigues i al Segrià Sec” s’han dut a terme, des de finals de 2017 i durant aquest 2018, quatre projectes: 1. Identificació de la cadena de valor de l’oli; 2. Professionalització entorn de la cultura de l’oli; 3. Suport a la creació de negocis innovadors vinculats a la cadena de valor de l’oli; 4. Programa de formació en interpretació del patrimoni i els paisatges de l’oli.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>