Últims dies per a participar en el concurs ‘Les Garrigues en flor’

Les persones interessades a participar en el tercer concurs comarcal Les Garrigues en Flor i gaudir dels incentius econòmics que ofereix l’Ajuntament de les Borges Blanques, amb el retorn del 60% de la compra de les plantes naturals que utilitzin per engalanar els seus balcons, tenen temps fins al 30 d’abril per a formalitzar les inscripcions.

Durant aquesta primera quinzena, ja han estat diversos els borgencs i les borgenques que han presentat la sol·licitud per participar en el concurs d’engalanament de balcons i terrasses. Cal recordar que l’Ajuntament de les Borges premiarà tots els balcons decorats i visibles des de la via pública amb un màxim de 60 euros per inscripció.

Per tal de gaudir de l’incentiu, les persones interessades hauran d’omplir la inscripció de manera presencial a les oficines de l’Ajuntament, en horari de 9 a 14 hores, o enviar la butlleta d’inscripció, i presentar una factura justificativa de la compra de l’adquisició de les flors naturals per a l’ocasió. Les bases estableixen que les plantes s’han de comprar en comerços de la localitat i només es pot presentar una sol·licitud per immoble.

La tercera edició de les Garrigues en Flor tindrà lloc del 18 de maig al 2 de juny de 2019 i s’emmarca dins del pla estratègic comarcal Les Garrigues fent camí; una campanya per embellir la imatge dels pobles de les Garrigues com un indicador de qualitat de vida i com un element d’atracció pels turistes.

El concurs consta de dues categories: una categoria pels ajuntaments i una altra per al veïnat dels pobles. Hi ha tres premis d’àmbit comarcal (el premi al millor carrer i a la millor casa) que decidirà el jurat i un altre premi a la millor casa que es decidirà per votació popular.


Imatge d’arxiu del parc del Terrall decorat amb flors.